Szombathelyen eladó lakás

Szombathelyen eladó lakás? Ha újépítésű, belvárosi, mégis csendes lakást keres, akkor a Gyöngyös­patak Lakóparkban megtalálhatja számításait. Három épületben, összesen 42 lakás várja új tulajdonosát. A belvárosi elhelyezkedés ellenére kertvárosi életérzésben lehet része, köszönhetően a nagy méretű, saját játszótérrel és belső parkolóval rendelkező, parkosított kialakításnak. A Gyöngyös­patak közelsége csak még tovább fokozza a nyugodt, természetközeli élményt. Szombathelyen eladó lakás ritkán biztosít ilyen pihentető és kellemes környezetet új lakóinak.

A korszerű épületgépészeti megoldásoknak és a felhasznált magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően az épülő, Szombathelyen eladó lakás energiahatékonysága kimagasló. Alacsony fenntartási költségek mellett biztosítják az új lakók teljes körű kényelmét. Minden lakás egyedi mérőórával felszerelt, így a havi költségek is alacsony szinten tarthatóak. A 35m2­es garzontól egészen a 80 m2­es tetőteraszos, 4 szobás lakásig választhat ingatlankínálatunkból. Akár családjának, akár egyéni használatra, akár befektetési céllal vásárolna lakást, forduljon hozzánk bizalommal.

A Gyöngyös­patak Lakópark tervezője a Gáspár Mérnöki Iroda, mely immáron 25 éve a régió meghatározó építészirodája. A magasan képzett, a minőség iránt elkötelezett szakembergárda és az innovatív szemlélet garantálja az iroda gondozásában megvalósuló Szombathelyen eladó lakás magas színvonalát.

A Gyöngyös­patak Lakópark kivitelezésének jelenlegi stádiumában még rendkívül kedvező áron kötheti le álmai otthonát. A projekt első ütemében elkészülő lakások várható átadásának dátuma 2017 harmadik negyedéve lesz.

Hívjon minket!
06 70 430 7088

Visszahívást
kérek
Írjon nekünk

Bemutatkozás

A Gyöngyös-patak Lakópark első üteme emberi léptékű, a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő, tágas, egyedi kialakítású lakásokat kínál, összesen 3, egyenként 14 lakásos lakóépületben.
A kivitelezés jelenlegi stádiumában még rendívül kedvező áron kötheti le álmai otthonát. Az első ütem várható átadása: 2018.03.31.

Elhelyezkedés

A Gyöngyös-patak Lakópark pár percre található Szombathely belvárosától.
Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető lakópark közvetlen közelében minden, a modern városi ember számára nélkülözhetetlen szolgáltatást megtalál. A tágas közösségi tereket parkok, pihenők, füves területek és saját játszótér teszik igazán élhetővé.

Lakásválasztó

A lakópark 42 lakása minden élethelyzethez megfelelő megoldást kínál.
A 43m²-es egyszobás lakástól a 84m²-es tetőteraszos, 4 szobás lakásokig terjed a kínálat. Akár családjának keres új otthont, akár befektetési céllal vásárolna ingatlant, az egyedi, személyre szabott kialakítású lakások tökéletes választást jelentenek. Lakásaink nagy része megfelel a CSOK támogatási követelményeinek!

A beruházó

A Gyöngyös-patak lakópark az Ister Invest és a Gestor Csoport közös lakópark-fejlesztési projektje.
Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó- mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán. A cégcsoport portfoliójában kiváló elhelyezkedésű átadott, bérbe adott, valamint fejlesztés alatt álló befektetési ingatlanok egyaránt megtalálhatóak.

+36 70 430 7088

Gyöngyös-patak Lakópark
Rated 4,65/5 based on 184 reviews