Szombathely eladó lakás belváros

Szombathely eladó lakás belváros? Ha újépítésű, belvárosi, mégis csendes lakást keres, akkor a Gyöngyös­patak Lakóparkban megtalálhatja számításait. A lakópark mintegy 42 lakása minden lehetséges igényt képes kielégíteni. A 35m2­es garzontól egészen a 80 m2­es tetőteraszos, 4 szobás lakásig választhat ingatlankínálatunkból. Akár családjának, akár egyéni használatra, akár befektetési céllal vásárolna lakást, forduljon hozzánk bizalommal.

Szombathely eladó lakás belváros. A Gyöngyös­patak Lakópark legfőbb hívószavai. Maga a projekt az Ister Invest és a Gestor Csoport közös lakópark­fejlesztési programja. Mindkét cég a kilencvenes évek óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó­ mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán.

Szombathely eladó lakás belváros. Maga a lakópark pár perce Szombathely belvárosától épül fel. A Gyöngyös­patak közelsége és a lakópark hangulatát meghatározó fasor rendkívül pihentető, a mindennapi regenerálódást természetes módon biztosító környezetet teremt az ideköltözőknek. Az autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető ingatlan közelében minden, a modern városi ember számára nélkülözhetetlen szolgáltatást megtalálhat. A tervezés során fontos szempont volt a zöldterületek nagy aránya. A tágas közösségi tereket parkok, pihenők, füves területek és saját játszótér teszi igazán élhetővé.

Szombathely eladó lakás belváros. Ha ezek a legfontosabb paraméterei álmai otthonának, ne habozzon, forduljon hozzánk, hogy öné lehessen egy, eladó ingatlanaink közül.

Hívjon minket!
06 70 430 7088

Visszahívást
kérek
Írjon nekünk

Bemutatkozás

A Gyöngyös-patak Lakópark első üteme emberi léptékű, a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő, tágas, egyedi kialakítású lakásokat kínál, összesen 3, egyenként 14 lakásos lakóépületben.
A kivitelezés jelenlegi stádiumában még rendívül kedvező áron kötheti le álmai otthonát. Az első ütem várható átadása: 2018.03.31.

Elhelyezkedés

A Gyöngyös-patak Lakópark pár percre található Szombathely belvárosától.
Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető lakópark közvetlen közelében minden, a modern városi ember számára nélkülözhetetlen szolgáltatást megtalál. A tágas közösségi tereket parkok, pihenők, füves területek és saját játszótér teszik igazán élhetővé.

Lakásválasztó

A lakópark 42 lakása minden élethelyzethez megfelelő megoldást kínál.
A 43m²-es egyszobás lakástól a 84m²-es tetőteraszos, 4 szobás lakásokig terjed a kínálat. Akár családjának keres új otthont, akár befektetési céllal vásárolna ingatlant, az egyedi, személyre szabott kialakítású lakások tökéletes választást jelentenek. Lakásaink nagy része megfelel a CSOK támogatási követelményeinek!

A beruházó

A Gyöngyös-patak lakópark az Ister Invest és a Gestor Csoport közös lakópark-fejlesztési projektje.
Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó- mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán. A cégcsoport portfoliójában kiváló elhelyezkedésű átadott, bérbe adott, valamint fejlesztés alatt álló befektetési ingatlanok egyaránt megtalálhatóak.

+36 70 430 7088

Gyöngyös-patak Lakópark
Rated 4,65/5 based on 184 reviews