Szombathely eladó lakás

Szombathely eladó lakás piacán egy különleges projekt várja az érdeklődőket. A Gyöngyös­patak Lakópark első üteme emberi léptékű, a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő, tágas, egyedi kialakítású lakásokat kínál, összesen három, egyenként 14 lakásos lakóépületben.

Szombathely eladó lakás lehetőségei között azért is kiemelkedő a Gyöngyös­patak Lakópark, mert elhelyezéskedése minden szempontból ideális. A zöld terület nagysága kertvárosi jelleget kölcsönöz az amúgy belvárosi lakóparknak. A közelben számos bevásárlóközpont található és összességében a környék a kényelmes életvitelhez szükséges minden infrastruktúrával rendelkezik.

A Gyöngyös­patak Lakópark tervezője a Gáspár Mérnöki Iroda, mely immáron 25 éve a régió meghatározó építészirodája. A magasan képzett, a minőség iránt elkötelezett szakembergárda és az innovatív szemlélet garantálja az iroda gondozásában megvalósuló szombathely eladó lakás magas színvonalát.

Maga a projekt az Ister Invest és a Gestor Csoport közös lakópark­fejlesztési programja. Mindkét cég a kilencvenes évek óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó­ mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán.

A Gyöngyös­patak Lakópark kivitelezésének jelenlegi stádiumában még rendkívül kedvező áron kötheti le Szombathely eladó lakás piacának egyik legjobb lehetőségét. A projekt első ütemében elkészülő lakások várható átadásának dátuma 2017 harmadik negyedéve lesz.

Hívjon minket!
06 70 430 7088

Visszahívást
kérek
Írjon nekünk

Bemutatkozás

A Gyöngyös-patak Lakópark első üteme emberi léptékű, a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő, tágas, egyedi kialakítású lakásokat kínál, összesen 3, egyenként 14 lakásos lakóépületben.
A kivitelezés jelenlegi stádiumában még rendívül kedvező áron kötheti le álmai otthonát. Az első ütem várható átadása: 2018.03.31.

Elhelyezkedés

A Gyöngyös-patak Lakópark pár percre található Szombathely belvárosától.
Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető lakópark közvetlen közelében minden, a modern városi ember számára nélkülözhetetlen szolgáltatást megtalál. A tágas közösségi tereket parkok, pihenők, füves területek és saját játszótér teszik igazán élhetővé.

Lakásválasztó

A lakópark 42 lakása minden élethelyzethez megfelelő megoldást kínál.
A 43m²-es egyszobás lakástól a 84m²-es tetőteraszos, 4 szobás lakásokig terjed a kínálat. Akár családjának keres új otthont, akár befektetési céllal vásárolna ingatlant, az egyedi, személyre szabott kialakítású lakások tökéletes választást jelentenek. Lakásaink nagy része megfelel a CSOK támogatási követelményeinek!

A beruházó

A Gyöngyös-patak lakópark az Ister Invest és a Gestor Csoport közös lakópark-fejlesztési projektje.
Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó- mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán. A cégcsoport portfoliójában kiváló elhelyezkedésű átadott, bérbe adott, valamint fejlesztés alatt álló befektetési ingatlanok egyaránt megtalálhatóak.

+36 70 430 7088

Gyöngyös-patak Lakópark
Rated 4,65/5 based on 184 reviews