A beruházó

A Gyöngyös-patak lakópark az Ister Csoport és a Gestor Csoport közös lakópark-fejlesztési projektje.

Mindkét cég a 90-es évek óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó- mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán. A cégcsoport portfoliójában kiváló elhelyezkedésű átadott, bérbe adott, valamint fejlesztés alatt álló befektetési ingatlanok egyaránt megtalálhatóak.

A Gestor az 1990-es évek eleje óta foglalkozik ingatlanokkal főleg prémium ingatlanok területén végezte tevékenységét. A cégcsoport 1997-től számos lakóingatlan-fejlesztési projekt megvalósításában vett részt. 2008-ban került megalapításra a Gestor Csoport Befektetéssel foglalkozó, zártkörűen működő részvénytársasága, mely elsősorban befektetési ingatlanok fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Az Ister Csoport elsősorban luxus lakóingatlanokra, illetve társasház fejlesztésekre specializálódott.

Pénzügyileg legstabilabb befektetők egyike – az Ister Invest Kft a Gyöngyös-patak Lakópark Beruházója a Bisnode nemzetközi minősítése alapján.

Az Ister Invest Kft – a Gyöngyös-patak Lakópark beruházója a Bisnode A tanúsítványával rendelkezik, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a büszkélkedhet, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Ister Invest Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb magyarországi cégek egyike.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező időszakban mi várható, büszkén állíthatjuk, hogy az Ister Invest Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

aaa bisnode

www.fabrikato.hu
www.gestor.hu
www.istercsoport.hu

Az építésziroda

A Gyöngyös-patak lakópark tervezője a Gáspár Mérnöki Iroda, mely immár 25 éve a régió meghatározó építészirodája. A lakópark tervei Gáspár Péter vezető tervező irányításával készültek.

Az iroda fő tevékenysége a tervezés, valamint a műszaki bonyolítás (pályáztatás, műszaki ellenőrzés, műszaki vezetés). Kezdetben családi vállalkozásként, főleg kisebb épületek tervezésével foglalkoztak, majd a folyamatos fejlődés eredményeként egyre nagyobb projektek kerültek a tervezőasztalra. Jelenleg az iroda 18 főállású dolgozóval rendelkezik, melyből 10 fő építész. A magasan képzett, a minőség iránt elkötelezett szakembergárda és az innovatív szemlélet garantálják az Iroda gondozásában megvalósuló projektek magas színvonalát.

Hívjon minket!
06 70 430 7088

Visszahívást
kérek
Írjon nekünk

Bemutatkozás

A Gyöngyös-patak Lakópark első üteme emberi léptékű, a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő, tágas, egyedi kialakítású lakásokat kínál, összesen 3, egyenként 14 lakásos lakóépületben.
A kivitelezés jelenlegi stádiumában még rendívül kedvező áron kötheti le álmai otthonát. Az első ütem várható átadása: 2018.03.31.

Elhelyezkedés

A Gyöngyös-patak Lakópark pár percre található Szombathely belvárosától.
Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető lakópark közvetlen közelében minden, a modern városi ember számára nélkülözhetetlen szolgáltatást megtalál. A tágas közösségi tereket parkok, pihenők, füves területek és saját játszótér teszik igazán élhetővé.

Lakásválasztó

A lakópark 42 lakása minden élethelyzethez megfelelő megoldást kínál.
A 43m²-es egyszobás lakástól a 84m²-es tetőteraszos, 4 szobás lakásokig terjed a kínálat. Akár családjának keres új otthont, akár befektetési céllal vásárolna ingatlant, az egyedi, személyre szabott kialakítású lakások tökéletes választást jelentenek. Lakásaink nagy része megfelel a CSOK támogatási követelményeinek!

A beruházó

A Gyöngyös-patak lakópark az Ister Invest és a Gestor Csoport közös lakópark-fejlesztési projektje.
Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó- mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán. A cégcsoport portfoliójában kiváló elhelyezkedésű átadott, bérbe adott, valamint fejlesztés alatt álló befektetési ingatlanok egyaránt megtalálhatóak.

+36 70 430 7088

Gyöngyös-patak Lakópark
Rated 4,65/5 based on 184 reviews