Bemutatkozás

A Gyöngyös-patak lakópark első üteme emberi léptékű, a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő, tágas, egyedi kialakítású lakásokat kínál, összesen 3, egyenként 14 lakásos lakóépületben.

Az épületegyüttes által kínált lakókörnyezet egyedülálló adottságokkal rendelkezik, hiszen alacsony beépítettség mellett nagy parkosított területekkel, különleges védett fasorral, saját játszótérrel, belső parkolóval várja jövendő lakóit, és mindezt Szombathely belvárosában. A korszerű épületgépészeti megoldásoknak és a felhasznált magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően az épülő lakások energiahatékonysága alacsony fenntartási költségek mellett biztosítja az új lakók teljes körű kényelmét. Minden egyes lakást egyedi mérőórával szerelünk fel, így a havi közös költség is alacsony szinten tartható.

A lakópark fekvése minden szempontból ideális. Bár elhelyezkedése és a zöld terület nagysága teljes mértékben kertvárosi jellegű, mégis alig néhány percnyi autóútra fekszik a belvárostól a sportpályáktól és a kórháztól. A közelben számos bevásárlóközpont található. Összességében a környék a kényelmes életvitelhez szükséges minden infrastruktúrával rendelkezik.

A kivitelezés jelenlegi stádiumában még rendívül kedvező áron kötheti le álmai otthonát.

Az első ütem várható átadása: 2018.03.31.

Hívjon minket!
06 70 430 7088

Visszahívást
kérek
Írjon nekünk

Bemutatkozás

A Gyöngyös-patak Lakópark első üteme emberi léptékű, a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő, tágas, egyedi kialakítású lakásokat kínál, összesen 3, egyenként 14 lakásos lakóépületben.
A kivitelezés jelenlegi stádiumában még rendívül kedvező áron kötheti le álmai otthonát. Az első ütem várható átadása: 2018.03.31.

Elhelyezkedés

A Gyöngyös-patak Lakópark pár percre található Szombathely belvárosától.
Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető lakópark közvetlen közelében minden, a modern városi ember számára nélkülözhetetlen szolgáltatást megtalál. A tágas közösségi tereket parkok, pihenők, füves területek és saját játszótér teszik igazán élhetővé.

Lakásválasztó

A lakópark 42 lakása minden élethelyzethez megfelelő megoldást kínál.
A 43m²-es egyszobás lakástól a 84m²-es tetőteraszos, 4 szobás lakásokig terjed a kínálat. Akár családjának keres új otthont, akár befektetési céllal vásárolna ingatlant, az egyedi, személyre szabott kialakítású lakások tökéletes választást jelentenek. Lakásaink nagy része megfelel a CSOK támogatási követelményeinek!

A beruházó

A Gyöngyös-patak lakópark az Ister Invest és a Gestor Csoport közös lakópark-fejlesztési projektje.
Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó- mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán. A cégcsoport portfoliójában kiváló elhelyezkedésű átadott, bérbe adott, valamint fejlesztés alatt álló befektetési ingatlanok egyaránt megtalálhatóak.

+36 70 430 7088

Gyöngyös-patak Lakópark
Rated 4,65/5 based on 184 reviews