Az új építésű lakás előnyei

ILLETÉKKEDVEZMÉNY

Új építésű lakás vásárlása esetén jelentős illetékkedvezményben részesül a vevő, az új lakások vételárának első 15 millió forintjára ugyanis illetéket nem kell fizetni, ami egy 15 milliós lakás esetén 600 ezer forintos megtakarítást jelent. Az ennél drágább, de legfeljebb 30 millió értékű lakásoknál is csak a vételár 15 millió forintot meghaladó része után kell a 4% illetéket megfizetni. Teljes illetéket csak a 30 millió forintnál drágább újépítésű lakások esetében kell fizetni.

IGÉNYBE VEHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK: CSOK, KAMATTÁMOGATOTT HITEL

Az új lakás vásárlását a Magyar Állam is támogatja, a támogatásra való jogosultság a lakás méretétől és a gyermekek számától függ. A „CSOK” akár 10 millió forinttal is hozzájárulhat a lakás vételárához, a kamattámogatás pedig hitelfelvétel esetén mutatkozik meg a havonta fizetendő kedvezőbb törlesztő részletekben. A CSOK igénylésére a jogerős használatbavételi engedély kiadása után van lehetőség.

EGYSZERŰBB HITELFELVÉTEL

Egy új építésű lakásra egyszerűbben és könnyebben lehet hitelt felvenni, mint használt lakásokra. Az adásvétel kapcsán készülő értékbecslések az esetek többségében igazolják a vételárat, így a finanszírozó bank általában a vételárat veszi alapul.

MINŐSÉGI ANYAGOK, KORSZERŰ KIVITELEZÉSI TECHNOLÓGIÁK, ALACSONYABB FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK

Az eladásokhoz ma már kötelező energetikai tanúsítványok is jól bizonyítják, hogy az újépítésű lakások üzemeltetése gazdaságosabb, mint a használtaké. A modern építészeti és technológiai megoldások kapcsán nemcsak a lakások, hanem az épületek energiafelhasználása is alacsony.

RENDEZETT KÖRNYEZET

Az újépítésű lakással nem csak egy új lakást vásárolunk, hanem egy új életérzést is.

SZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS

Az újépítésű lakásokra a beruházó/kivitelező a törvényben szabályozott feltételeknek megfelelően szavatosságot/jótállást vállal.

ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS

Az újépítésű lakások az évek során is tartják értéküket, később az újszerű lakások is népszerűek a vásárlók körében. A mai piaci környezetben, akár befektetési céllal is érdemes újépítésű lakást vásárolni, melybe a bérlők is szívesebben költöznek, mint egy használt lakásba.

TISZTA JOGI VISZONYOK ÉS RENDEZETT TÁRSASHÁZI MŰKÖDÉS

A frissen alakuló társasház rendezett körülmények között működik.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK, KÖRNYEZETTUDATOSSÁG A HÁZBAN

Az újépítésű társasházak többségében biztosított a bicikli- és babakocsi tároló, illetve a szelektív hulladékgyűjtés lehetősége.

ÉLHETŐBB TEREK, ÁTGONDOLT TERVEZÉS

A mai újépítésű lakásoknak számos szigorú építési előírásnak meg kell felelniük. Ez érvényes pl. az alaprajzok kialakítására, a benapozottság biztosítására, a szobák minimális méreteire, amely előírások élhetőbb lakótereket biztosítanak az újépítésű lakások esetében.

BIZTONSÁGOS PARKOLÁSI LEHETŐSÉG

Az újépítésű társasházakban biztosított a kényelmes és biztonságos parkolás.

BIZTONSÁGOS KÖRNYEZET

Amennyiben a társasház megszavazza, az épület bekamerázható, biztonsági szolgáltatások igényelhetőek. A lakások bejárati ajtajai biztonsági ajtók.

RUGALMAS FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

A fizetési feltételek, fizetési ütemezés kialakítása is rugalmasabb feltételekkel történik, mint a magánszemélyek közötti adásvétel során.

Hívjon minket!
06 70 430 7088

Visszahívást
kérek
Írjon nekünk

Bemutatkozás

A Gyöngyös-patak Lakópark első üteme emberi léptékű, a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő, tágas, egyedi kialakítású lakásokat kínál, összesen 3, egyenként 14 lakásos lakóépületben.
A kivitelezés jelenlegi stádiumában még rendívül kedvező áron kötheti le álmai otthonát. Az első ütem várható átadása: 2018.03.31.

Elhelyezkedés

A Gyöngyös-patak Lakópark pár percre található Szombathely belvárosától.
Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető lakópark közvetlen közelében minden, a modern városi ember számára nélkülözhetetlen szolgáltatást megtalál. A tágas közösségi tereket parkok, pihenők, füves területek és saját játszótér teszik igazán élhetővé.

Lakásválasztó

A lakópark 42 lakása minden élethelyzethez megfelelő megoldást kínál.
A 43m²-es egyszobás lakástól a 84m²-es tetőteraszos, 4 szobás lakásokig terjed a kínálat. Akár családjának keres új otthont, akár befektetési céllal vásárolna ingatlant, az egyedi, személyre szabott kialakítású lakások tökéletes választást jelentenek. Lakásaink nagy része megfelel a CSOK támogatási követelményeinek!

A beruházó

A Gyöngyös-patak lakópark az Ister Invest és a Gestor Csoport közös lakópark-fejlesztési projektje.
Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó- mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán. A cégcsoport portfoliójában kiváló elhelyezkedésű átadott, bérbe adott, valamint fejlesztés alatt álló befektetési ingatlanok egyaránt megtalálhatóak.

+36 70 430 7088

Gyöngyös-patak Lakópark
Rated 4,65/5 based on 184 reviews